Trouwkleding kopen of huren? Wanneer de grote dag eraan komt, is er niets leukers dan te gaan shoppen voor de trouwjurk van je leven. Zodat je er straks op je trouwdag uitziet als de mooiste prinses, die de wereld ooit heeft aanschouwd! Maar wat kost een bruidsjurk nou eigenlijk? Waar koop je een betaalbare trouwjurk of trouwkleding? En wat als het kopen van een jurk voor één dag te duur is? Is het dan ook mogelijk om bruidskleding te huren in plaats van te kopen? En wat kost dat ongeveer?

Een trouwjurk kopen geeft je de mogelijkheid om een exclusieve en mooie jurk te kiezen volgens de laatste mode. Je kunt er zeker van zijn dat je een jurk koopt uit de collectie van 2010 of 2011. Ook wordt jouw jurk helemaal op maat gemaakt, zodat die volledig passend is op je figuur. Een bruidsjurk kopen staat garant voor een prachtige prinses zijn op je trouwdag met een jurk die in de mode is en je perfect staat op je lichaam. Ook kun je de trouwjurk later nog gebruiken als avondjurk, dus als je een beetje slim kiest houdt je een perfecte jurk aan over voor gala’s over andere gelegenheden waar avondkleding nodig is.  Wanneer je een jurk huurt, ben je natuurlijk veel goedkoper uit en meestal kun je best een goede jurk vinden die je mooi staat. Wanneer zoveel kosten maken voor één dag je tegenstaat of je simpelweg het geld niet hebt om een trouwjurk te kopen, is huren een interessant alternatief. Bij de betere verhuurbedrijven vind je bruidsjurken in goede staat, die er niet uitzien alsof ze al vaak zijn gebruikt in verschillende maten. Kleine aanpassingen om de jurk passend te maken kunnen vaak in overleg worden gedaan. Je hebt natuurlijk geen jurk uit de allernieuwste collectie maar kunt er ook met een gehuurde bruidsjurk uitzien als een stralende bruid en dat voor relatief veel minder geld.Een smoking kopen is ook een goed idee.


Gouden trouwringen TOP 10

aat jouw voorkeur uit naar geelgoud, witgoud, rosegoud of vinden jullie meerkleurige trouwringen beter bij jullie passen? We helpen je met deze blog op weg.

Modern, betaalbaar en een luxe uitstraling, dat zijn de speerpunten van de nieuwe trouwringencollectie 2018 van Aller Spanninga. In dit blog lichten de goudsmeden en diamantzetters van Aller Spanninga de top-10 trouwringen van 2018 toe!

Trouwring nummer 10

Ons Aller Spanninga trouwringen model 1048 is een prachtige meerkleurige combinatie van een brede glanzende geelgouden baan met een verfijnde smalle witgouden baan. Uiteraard zorgt de ronde binnenkant voor een heerlijk draagcomfort. Over de breedte van de gehele damesring hebben onze diamantzetters met een verticale zetting drie prachtige briljanten geplaatst. Zijn dit wellicht jullie droomringen?

Trouwring nummer 9

Heb je al veel witte sieraden? Dan is het Aller Spanninga trouwringen model 1005 een hele goede keuze! Deze prachtige witgouden ringen zijn zowel aan de binnen- als buitenkant halfrond waardoor je een heerlijk draagcomfort zult ervaren. Onze goudsmeden hebben in beide ringen een prachtige verlaagde bewerkingslijn aangebracht waarin bij de damesring door onze diamantzetters drie elegante briljanten zijn geplaats. Zijn deze ringen wellicht jullie liefde-op-het-eerste-gezicht-ringen?

Trouwring nummer 8

De fraaie uitstraling van het Aller Spanninga trouwringen model 1028 kan niet onopgemerkt blijven! Doordat onze goudsmeden de witgouden middenbaan hebben voorzien van een verticale mattering krijg je een fraai contrast met de glanzende geelgouden buitenbanen. Onze diamantzetters hebben in de damesring op elegante wijze een briljant geplaatst. Gaan jullie wellicht voor deze aparte trouwringen?

Trouwring nummer 7

Wie wordt er nu niet gelukkig van zo’n mooie combinatie? Aller Spanninga trouwringen model 1031 behoort zeker tot de top-10 trouwringen van 2018. Glanzend witgoud wordt gecombineerd met mat witgoud. De damesring wordt door onze diamantzetters voorzien van een briljant welke in een vierkante zetting is geplaatst. Zijn jullie al verliefd?

Trouwring nummer 6

Willen jullie echt iets bijzonders? Dan is ons geelgouden Aller Spanninga trouwringen model 1027 echt iets voor jullie! Deze ringen hebben een bijzondere ijsmatte look met een verlaagde gerhodineerde witte baan. Heel uniek! In de damesring hebben onze diamantzetters vijf fonkelende briljanten geplaatst in deze witte baan. Durven jullie je met deze ringen te onderscheiden?

Trouwring nummer 5

Ook al zo’n bijzondere set is het Aller Spanninga trouwringen model 1047. Deze geelgouden ringen hebben een prachtige verlaagde bewerking. Deze verlaging hebben onze goudsmeden voorzien van een subtiel laagje gerhodineerd witgoud. De damesring is door onze diamantzetters voorzien van maar liefst acht briljanten in een fantastische strooizetting. Op deze trouwringen raak je nooit uitgekeken!

Trouwring nummer 4

Elegantie door eenvoud, dat zijn de opvallende geelgouden Aller Spanninga trouwringen van model 1014. Beide ringen zijn fijn, zwaar uitgevoerd en uiteraard door onze goudsmeden voorzien van een ronde binnenkant wat zorgt voor een heerlijk draagcomfort. De damesring is door onze diamantzetters voorzien van een grote, glinsterende briljant in een unieke zwevende zetting. Kortom: tijdloze trouwringen!

Trouwring nummer 3

Wil je toch liever een stoer model van Aller Spanninga? Neem dan trouwringen model 1040. Deze witgouden trouwringen wil je gewoon aanraken! De glanzende schuine zijkanten geven deze ringen een hele unieke uitstraling. Om de uitstraling van deze trouwringen extra te accentueren is de briljant door onze diamantzetters in een vierkante zetting geplaatst. Zijn dit jullie droomringen?

Trouwring nummer 2

Of gaat jullie keuze toch uit naar bicolor trouwringen? Neem dan ons Aller Spanninga trouwringen model 1006. In deze schitterende ringen versmelten we een geelgouden baan met een witgouden baan in verschillende matteringen. De diamantzetters van Aller Spanninga hebben de damesring voorzien van drie prachtige, glinsterende briljanten. Kortom een paar echte eyecatchers!

Trouwring nummer 1

De klassieke schoonheid is het Aller Spanninga trouwringen model 1041! Deze elegante witgouden combinatie is voorzien van een heerlijke ronde binnenkant voor maximaal draagcomfort en omdat “Diamonds-are-a-girls-best-friend” hebben onze diamantzetters de damesring voorzien van maar liefst negen briljanten die tezamen in een elegant vierkant zijn geplaatst. It’s Love!

Jouw droomring uitkiezen?

Onze nieuwe collectie trouwringen van 2018 biedt voor ieder wat wils. De collectie bestaat uit prachtige geelgouden, witgouden, rosegouden en meerkleurige trouwringen al dan niet met flonkerende briljanten. Toch niet helemaal wat jullie zoeken? Bekijk dan de volledige Aller Spanninga collectie trouwringen. Ons team enthousiaste goudsmeden en diamantzetters kan bijna alles voor jullie vervaardigen.

Bezoek een juwelier in de buurt voor de trouwringen van jouw dromen, de goudprijs vandaag kan je hier opvragen!


DJ Trouwfeest | DJ Huwelijksfeest | Allround Dj

DJ trouwfeest nodig? DJ Tom draait u feest op maat. Boek hier één van de meest gevraagde feest DJ’s van Vlaanderen voor een onvergetelijk huwelijksfeest!